Rabarber + socker

Ser ut så här:

rabarbersocker

Med två vin på sekundärjäsning i dunkar och en tom jäshink var suget stort efter något nytt att bubbla med.

När jag var i affären i dag slog inspirationen till: Rabarber! Ett kilo röda fina stänglar inhandlades och sen bar det av hemåt för att googla fram några recept att utgå ifrån.

Och det fanns några att välja på. Ska jag ha i grapefruktjuice? Kanske starkt svart te? Russin? Äpplejuice? Eller varför inte fläder?

Rabarbern ska i alla fall gosa ihop sig med sockret i ett par tre dagar så jag har den tiden på mig att välja recept.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s